HOE NAVIGEER JE DOOR HET DASHBOARD

Dashboard handleiding

Bereik

Snel inzicht in wekelijks bereik van je reclamefolders.

BEREIK

Bereik

Snel inzicht in wekelijks bereik van je reclamefolders

Home

Vergelijk de cijfers van de laatst afgeronde week met de week ervoor. Meet het bereik op de verschillende kanalen en zie hoe je presteert vergeleken met de voorgaande week. Vergelijk de CTR per kanaal en zie de top 3 meest geklikte pagina’s.

Bereik per kanaal

Krijg inzicht in je folder bereik. Ontdek trendlijnen en monitor het bereik van verschillende folder platformen op één plek. De KPI's links zijn interactief. Door op deze knoppen te klikken zie je het Bruto bereik (impressies), Netto bereik (visits), CTR of Clicks per maand, week of per dag.

Jaar vergelijking

Vergelijk eenvoudig het lopende jaar met het bereik van het jaar ervoor. Krijg inzicht in de verschillende folder platformen en zie of je boven of onder presteert.Zie ook het verwachte bereik aan het einde van het jaar o.b.v. de huidige status.

Inzicht

Verdiep jezelf in best presterende pagina's en producten.

INZICHT

Inzicht

Verdiep jezelf in best presterende pagina's en producten.

Product inzichten

Selecteer een folder en bekijk op pagina niveau de statistieken. Door op de KPI knoppen links te klikken kun je switchen tussen de inzichten. (Clicks, CTR, Gelezen pagina’s of Pagina leestijd).Monitor de prestaties per pagina of per product interactie. Vergelijk eventueel dezelfde folder op verschillende platformen. (Folders.nl of WePublish)

Locatie

Bekijk vanuit welke plaatsen de folder het meest gelezen wordt. Filter op platform (Folders.nl of WePublish) of op Folder.

Trends

Integreer vragenlijsten, stappenplannen, chatbots en andere content binnen reclamefolder pagina's.

Vergelijk

Vergelijk reclamefolders om beter presterende aanpassingen te vinden.

VERGELIJK

Vergelijk

Vergelijk reclamefolders om beter presterende aanpassingen te vinden.

Reclamefolder vergelijk

Haal nog meer uit je A/B-testen door op pagina niveau verschillen te ontdekken. Selecteer specifieke pagina's binnen de A/B-test en vergelijk deze met elkaar.

Naast A/B-testen is het ook mogelijk om verschillende weken met elkaar te vergelijken. Je kunt maximaal 2 folder vergelijken.

Reclamefolder overzicht

Zie in een oogopslag alle folders die je hebt gepubliceerd op Folders.nl, WePublish of Reclamefolder. Klik op een kolomtitel om te sorteren.

Campagne vergelijk

Vergelijk een of meerdere folders in een campagneperiode. Vergelijk het leesgedrag op je eigen kanaal, Reclamefolder en Folders.nl.

Inloggen in het dashboard

1

Ganaar
https://app.powerbi.com/groups/me/apps of wepublish.com/dashboard

2

Log in met je eigen account en wachtwoord

Wachtwoord vergeten?
Neem contact op met dashboard@wepublish.com

Let op! Werk je met microsoft account? Log dan eerst uit bij je eigen account en log daarna in met het WePublish account. (eventueel openen in incognito venster)

3

Onder Apps zie je de link naar het dashboard staan

Alleen voor WePublish klanten

Wekelijkse update

Klanten van WePublish krijgen wekelijks een update via de mail binnen. Hierin is te zien wat het bereik was van de afgelopen week over de verschillende platformen met daarnaast pagina- en productinsights.