WePublish blog

Catch the shopper 2019

Recap: Catch the Shopper 2019

Catch the Shopper 2019 zit er weer op. Na een dag vol inspiratie staat bij iedereen de werkmodus weer aan. We hebben de content van het evenement hier verzameld, zodat je er niet naar op zoek hoeft. Hieronder de hoogtepunten van dit evenement.

Meer digitale folders

Volgens het Q&A panel leest 24% van de Nederlandse folderlezers over 5 jaar de folder in de digitale vorm. 23% kiest er vaker voor om de folder digitaal te lezen dan fysiek. De digitalisering van de folder zal doorzetten.

Retailers zullen de komende jaren het bereik en effect van de digitale folder beter moeten meten dan ooit.

Content

Met de aanwezigheid van RUMAG. op het podium werd het evenement afgesloten met een duidelijke boodschap. Om de shopper te verleiden wordt het steeds belangrijker als merk om content te maken die je doelgroep aanspreekt. Het woord content viel vaker, onder andere bij Bever en Jumbo.

Impressie

Laatste berichten

Nieuws

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Lees Meer »
Nieuws

WePublish & De Reclamefabriek lanceren het Grote Folderonderzoek 2022

Na 3 jaar zonder NOM onderzoek heeft WePublish in samenwerking met De Reclamefabriek en enkele klanten Het Nationale Folderonderzoek 2022 nieuw leven ingeblazen. De afgelopen drie jaren waren erg turbulent en hebben zichtbaar impact gehad op de folder markt in Nederland. Dit beeld is ook duidelijk terug te zien in de resultaten.

Lees Meer »