WePublish blog

Bespaar tijd en geld bij veranderende prijzen

Bespaar tijd en geld bij veranderende prijzen

Veel publicaties die een langere looptijd hebben hebben te maken met veranderende prijzen. Een flink karwei om deze elke keer opnieuw op te maken als prijzen veranderen. Voor de de Praxis Tuingids van 2020 zijn daarom dynamische prijzen in de digitale publicatie verwerkt.

Prijzen veranderen meerdere keren per week

Door de publicatie niet elke week opnieuw op te maken of prijzen te veranderen bespaart Praxis zichzelf erg veel tijd en uiteindelijk geld. 

Dynamische prijzen Praxis Tuingids 2020

Door de prductfeed van Praxis te koppelen aan de WePublish techniek worden prijzen gekoppeld aan de verschillende producten in de tuingidsen. De gekoppelde feed synchroniseert elke dag de prijzen waardoor deze up to date blijven.

In een markt waarin de prijzen zo cruciaal zijn om het verschil te maken ten opzichte van concurrenten is deze oplossing om prijzen altijd up to date te houden een belangrijke oplossing.

Laatste berichten

Nieuws

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Lees Meer »
Nieuws

WePublish & De Reclamefabriek lanceren het Grote Folderonderzoek 2022

Na 3 jaar zonder NOM onderzoek heeft WePublish in samenwerking met De Reclamefabriek en enkele klanten Het Nationale Folderonderzoek 2022 nieuw leven ingeblazen. De afgelopen drie jaren waren erg turbulent en hebben zichtbaar impact gehad op de folder markt in Nederland. Dit beeld is ook duidelijk terug te zien in de resultaten.

Lees Meer »