WePublish blog

Blokker maximaliseert bereik, minimaliseert kosten

De print reclamefolder staat meer en meer onder druk door hoge kosten. De digitale reclamefolder kan daarentegen elke week bereik genereren en is efficiënt en flexibel in te zetten. Blokker digitaliseert en verspreid sinds kort de digitale reclamefolder elke week automatisch.

Door elke week een digitale reclamefolder uit te brengen maximaliseert Blokker het digitale bereik. Het proces is geautomatiseerd en kostenefficiënt. Kortom; Blokker maximaliseert het rendement van de digitale reclamefolder.

Digitaliseren reclamefolder opmaak

Om geautomatiseerd een reclamefolder te genereren heeft Blokker een feed gecreëerd in samenwerking met WePublish. Deze feed bevat zowel alle breedte kortingen als alle losse product aanbiedingen per week. Blokker koppelt deze feed aan de Dynamic Grid module van WePublish.

Naast de feed heeft Blokker in samenwerking met WePublish en Bureau Mirage een template opgemaakt waarin losse producten en groepskortingen door elkaar heen kunnen staan voor een goede afwisseling van pagina’s. De volgorde van promoties wordt ook door middel van de feed aangegeven, waardoor elke week een folder gevuld wordt in een volgorde die van tevoren bepaald is.

Verspreiden vanuit 1 centraal punt

De automatisch gecreëerde reclamefolder wordt vanuit het Folder Management Platform van WePublish direct verspreid naar Reclamefolder.nl, Folders.nl, Allefolders.nl en de Blokker website. Hierdoor gaat de verspreiding snel en efficiënt.

Daarnaast blijft Blokker flexibel, want bij prijswijzigingen of producten die uit voorraad raken kan de reclamefolder snel aangepast worden op Blokker.nl en andere verzamelsites. De time-to-market van deze digitale reclamefolder is hierdoor vele malen korter dan een normale digitale reclamefolder, laat staan een print reclamefolder.

Analyseren en verbeteren

Met deze efficiënte reclamefolder verspreiding kan Blokker verder optimaliseren. Een digitale reclamefolder is intellligent en geeft inzichten terug.

Met de inzichten van het bereik van de grote verzamelsites in 1 dashboard analyseert Blokker het effect op bereik. Maar ook worden de pagina’s van de reclamefolders geanalyseerd om te weten te komen hoeveel meer pagina’s gebruikt zouden kunnen worden om conversie en winkelbezoek te verhogen.

Meer weten over hoe rendabel een Dynamic Grid folder voor jou kan zijn, neem dan contact op.

Laatste berichten

Nieuws

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Lees Meer »
Nieuws

WePublish & De Reclamefabriek lanceren het Grote Folderonderzoek 2022

Na 3 jaar zonder NOM onderzoek heeft WePublish in samenwerking met De Reclamefabriek en enkele klanten Het Nationale Folderonderzoek 2022 nieuw leven ingeblazen. De afgelopen drie jaren waren erg turbulent en hebben zichtbaar impact gehad op de folder markt in Nederland. Dit beeld is ook duidelijk terug te zien in de resultaten.

Lees Meer »