WePublish blog

GFK & Folders.nl lanceren vernieuwde Foldermonitor

De afgelopen jaren is de folder consumptie blijven veranderen. Folders werden altijd al in printvorm en digitale vorm gelezen. De digitale folder is de laatste twee jaar een kanaal op zich geworden. De ontwikkeling van de Ja sticker en daarna Covid-19 zorgden voor focus op de digitale variant. Dit is ook terug te zien in het gedrag van retailers die het afgelopen jaar en meer en langere digitale folders publiceerden. (bron: Folders.nl)

Onderbouwing voor folder budgetten

Om als retailer beter onderbouwde keuzes te maken in de verhouding print en digitale folders lanceren Folders.nl en GfK de vernieuwde Folder Monitor.  Door de consumentenpanels van GfK en Folders.nl te combineren genereren we nieuwe en unieke inzichten.

Met beide klantenpanels kan een retailer inzicht krijgen in de doelgroep verschillen van de eigen print en digitale folder. Om daarmee inzicht te krijgen in wie leest waar de digitale en print folder. Op deze manier onderbouwd een retailer beter hoeveel tijd en geld de digitale en print folder nodig hebben.

De onderzoeksvraag is laagdrempelig en continu. Dat betekent dat er elk kwartaal of elk half jaar een update van bovenstaande inzichten is. Zo houdt een retailer de vinger aan de pols voor wat betreft ontwikkelingen op print en digitale folder lezers.

Wil je meer weten over de vernieuwde Folder Monitor? Neem dan contact op: info@wepublish.com 

Laatste berichten

Nieuws

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Lees Meer »
Nieuws

WePublish & De Reclamefabriek lanceren het Grote Folderonderzoek 2022

Na 3 jaar zonder NOM onderzoek heeft WePublish in samenwerking met De Reclamefabriek en enkele klanten Het Nationale Folderonderzoek 2022 nieuw leven ingeblazen. De afgelopen drie jaren waren erg turbulent en hebben zichtbaar impact gehad op de folder markt in Nederland. Dit beeld is ook duidelijk terug te zien in de resultaten.

Lees Meer »