WePublish blog

Karwei laat reclamefolders beter renderen

Al enkele jaren werkt Karwei aan de beste versie van hun digitale reclamefolder. Door de positionering van Karwei worden scherpe promoties gecombineerd met sfeer en inspiratie.

Om relevanter te zijn voor hun klanten voegde Karwei al dynamische pagina’s toe met losse producten. Hierdoor kon Karwei snel inspringen op weersomstandigheden of marktontwikkelingen. Nadat de Dynamic Grid module van WePublish ook sfeer, groepskorting en andere content kon tonen werd het tijd voor een volgende stap voor Karwei.

Door het gebruik van het dynamische grid is het hele digitale folder proces efficiënter geworden, we zitten korter op de bal en kunnen veel actueler zijn met de producten die we tonen. Daarnaast zien we gelijk al een positief resultaat.

Reclamefolders automatisch online

Karwei Dynamische folder

Een Karwei reclamefolder die volledig dynamisch gevuld wordt. Dat betekent naast losse producten ook alle groepsaanbiedingen, sfeer en inspiratie.

Om alle groepskortingen automatisch in de reclamefolder van Karwei te plaatsen heeft Karwei ervoor gezorgd dat deze groepskortingen in vaste formaten opgemaakt worden. Deze vaste formaten worden ook gebruikt op de website, in nieuwsbrieven en in banners. Een efficiëntie slag waardoor elke promotie niet voor elk kanaal opnieuw opgemaakt hoeft te worden. De template van de Dynamic Grid reclamefolder is zo ingedeeld dat alle formaten goed passen binnen het juiste digitale reclamefolder formaat. Zo is er een afwisselend pagina aanbod voor de consument.

Naast de groepsaanbiedingen zijn er ook vaste blokken gecreëerd voor inspiratie content. Deze blokken worden hergebruikt en kunnen binnen de vaste formaten overal in de digitale reclamefolder worden toegepast.

De losse producten worden nog steeds toegevoegd naast groepsaanbiedingen. Daarnaast zijn deze verrijkt door het toevoegen van actuele reviews. Deze reviews worden automatisch ingeladen vanuit de feed en verhogen de klik ratio van de reclamefolder.

Een flexibele basis

Karwei Dynamic Grid reclamefolder met reviews

Om het werkproces snel en efficiënt te houden heeft Karwei nog steeds controle over de volgorde van pagina’s en de producten die getoond worden op de verschillende pagina’s. Vanuit het zogeheten inhoudsplan wordt er prioriteit gegeven aan specifieke producten en staan er back-up producten klaar mochten er andere producten uit voorraad raken. In dat geval worden automatisch de back-up producten getoond. Zo voorkomt Karwei nee-verkoop met een Dynamic Grid reclamefolder.

Verspreiden en verbeteren

Karwei Dynamic Grid reclamefolder

Met dit efficiënte proces kan Karwei elke week snel, maar vooral volledig in huisstijl digitale reclamefolders verspreiden. Op alle grote platformen worden de reclamefolders getoond en ververst zonder handmatige tussenkomst.

Doordat deze Dynamic Grid reclamefolders hoger presteren op belangrijke reclamefolder KPI’s verhoogt Karwei het rendement des te meer. Een efficiënter proces bespaart kosten, terwijl de prestaties verbeteren.

Meer weten over hoe rendabel een Dynamic Grid folder voor jou kan zijn, neem dan contact op.

Laatste berichten

Nieuws

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Lees Meer »
Nieuws

WePublish & De Reclamefabriek lanceren het Grote Folderonderzoek 2022

Na 3 jaar zonder NOM onderzoek heeft WePublish in samenwerking met De Reclamefabriek en enkele klanten Het Nationale Folderonderzoek 2022 nieuw leven ingeblazen. De afgelopen drie jaren waren erg turbulent en hebben zichtbaar impact gehad op de folder markt in Nederland. Dit beeld is ook duidelijk terug te zien in de resultaten.

Lees Meer »