WePublish blog

Online Publisher verandert naam naar WePublish

Oldenzaal – Online Publisher is al 10 jaar een pionier in het digitaliseren van offline folders, nu is het moment om een versnelling hoger te schakelen. Er is een groeiende vraag in de markt om de online folder zo professioneel mogelijk in te zetten, omdat deze belangrijker wordt in de winkelkeuze van elke shopper. Samen met partners en klanten gaat Online Publisher aantonen dat retailers de data uit de online folder kunnen gebruiken voor meer online omzet, winkelbezoekers en offline omzet. De naam WePublish past beter bij deze visie, daarom heet Online Publisher met ingang van woensdag 6 februari WePublish.

De online folder markt

De interesse in de online folder is de laatste 5 jaar verdubbeld (bron: Google Trends) en groeit nog steeds. Ondertussen is de markt voor de fysieke folder volop in beweging. Het medium is nog steeds een belangrijk middel in de klantreis om winkelbezoek en omzet te genereren, zowel online als offline. Afgelopen twee jaar groeide de data die je met de online folder kan genereren uit tot een bron van kansen. Daarom gaat WePublish zich vol inzetten op bereik én resultaat, zowel online als offline.

Shopper data

“Het afgelopen jaar hebben we hard ontwikkeld aan onze state-of-the-art techniek en onze data gedreven dienstverlening en positionering. Dit staat nu als een huis en biedt legio mogelijkheden voor de retailmarkt van vandaag maar ook zeker in de toekomst. Retailers kunnen hierdoor veel relevanter zijn in hun aanbod voor de shopper. Van inkoop tot aankoop, offline en online.” , aldus Managing Director Nienke Bruggeman.

“Het afgelopen jaar hebben we hard ontwikkeld aan onze state-of-the-art techniek en onze data gedreven dienstverlening en positionering. Dit staat nu als een huis en biedt legio mogelijkheden voor de retailmarkt van vandaag maar ook zeker in de toekomst. Retailers kunnen hierdoor veel relevanter zijn in hun aanbod voor de shopper. Van inkoop tot aankoop, offline en online.”

Ambities internationaal

Met deze nieuwe data dienstverlening richt WePublish zich op retail klanten, maar ook op platformen die folders verzamelen. In Nederland werkt WePublish al samen met Spotta om deze technologie in te zetten. WePublish richt zich daarmee ook op de Europese platform markt om samen met partners of platformen internationaal retailers beter te laten presteren met behulp van deze shopper data.

“Onze dienstverlening stelt retailers, platformen en enterprises in staat hun performance sterk te verbeteren en vele nieuwe verdienmodellen aan te raken. Met de innovatieve data dienstverlening en techniek zijn we nu al marktleider in Nederland en helemaal klaar om deze ambitie verder internationaal uit te rollen. WePublish schakelt dus een versnelling hoger.”

Lees ook op:

Laatste berichten

Nieuws

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Lees Meer »
Nieuws

WePublish & De Reclamefabriek lanceren het Grote Folderonderzoek 2022

Na 3 jaar zonder NOM onderzoek heeft WePublish in samenwerking met De Reclamefabriek en enkele klanten Het Nationale Folderonderzoek 2022 nieuw leven ingeblazen. De afgelopen drie jaren waren erg turbulent en hebben zichtbaar impact gehad op de folder markt in Nederland. Dit beeld is ook duidelijk terug te zien in de resultaten.

Lees Meer »