WePublish blog

Verhoog winkelafspraken met een data gedreven online brochure

Een online brochure die afspraken verhoogd

Stella is de grootste e-bike specialist van Nederland. Stella heeft een landelijke dekking aan e-bike testcenters waar e-bike kopers altijd terecht kunnen voor een vrijblijvende proefrit of onderhoud aan jouw Stella. Met een uniek serviceconcept aan huis of op het werk onderscheid Stella zich in de markt. De (online) brochure aanvraag is een belangrijk moment om nieuwe klanten te leren kennen en ze te overtuigen om een afspraak te maken. 

Doel

Een maximaal rendement uit de online brochure halen.

Oplossing

De online brochure van Stella wordt veelvuldig gebruikt om het assortiment aan fietsen te ontdekken. Om op basis daarvan wel of niet een afspraak te maken in één van de testcenters. Stella gebruikte altijd de brochure die ook fysiek geprint werd om online te tonen. In samenwerking met WePublish heeft Stella een online versie van de brochure ontwikkeld. 

Uitwerking

De online brochure van Stella is uitvoerig geanalyseerd op het leesgedrag online. Hoe navigeren lezers door de meer dan 60 pagina tellende brochure. Op welke apparaten worden deze het meest gelezen en welke informatie wordt het meest gelezen. Deze inzichten hebben geresulteerd in een advies over de opzet van de online brochure. Rekening houdend met navigeren binnen de brochure en opmaak aanpassingen die met name op mobiel voor veel verbetering moeten zorgen.

Laatste berichten

Nieuws

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Lees Meer »
Nieuws

WePublish & De Reclamefabriek lanceren het Grote Folderonderzoek 2022

Na 3 jaar zonder NOM onderzoek heeft WePublish in samenwerking met De Reclamefabriek en enkele klanten Het Nationale Folderonderzoek 2022 nieuw leven ingeblazen. De afgelopen drie jaren waren erg turbulent en hebben zichtbaar impact gehad op de folder markt in Nederland. Dit beeld is ook duidelijk terug te zien in de resultaten.

Lees Meer »