WePublish blog

A/B testen & dynamische folders op Folders.nl

A/B testen & Dynamische folders op Folders.nl

Hoe haal je meer online omzet en rendement uit je online folder? Dat zijn de vraagstukken waar WePublish & Folders.nl zich dagelijks mee bezig houden. Samen met de grootste retailers van Nederland kijken we hoe de online folder geoptimaliseerd kan worden om meer online & offline omzet te bereiken.

Folder optimalisatie door A/B testen

Online gelden er andere regels dan offline. De offline folder 1-op-1 online zetten is dan ook een grote gemiste kans. Met een online grid en geoptimaliseerde folder verhoog je online en offline winkelbezoek en bereik je veel meer shoppers met hoge koopintentie.

Door A/B testen door te voeren op Folders.nl kom je erachter hoe de shopper de folderervaring beleeft, wat wel en wat niet werkt voor de optimale online folder met een stijging van meer dan 20% conversie als beloning. GAMMA online Grid

DTP-loos en dynamisch je folder opmaken

Vaker en relevanter online folders publiceren kan door gebruik te maken van een Dynamic Grid. Aan de hand van een product feed zorg je voor de invulling van je eigen online folder, geheel in huisstijl en met alle mogelijkheden om in te spelen op actualiteiten. Hierdoor zorg je ervoor dat je altijd relevant bent en dat er altijd producten in de folder staan die op voorraad zijn. Pets Place Dynamic Grid

Laatste berichten

Nieuws

Publitas slaat handen ineen met WePublish / Folders.nl

De twee leidende Nederlandse online publicatie platformen slaan de handen ineen. Beide partijen hebben een rijke ervaring met het digitaliseren van publicaties. Hun aanvullende expertises op het gebied van Discovery Commerce en data brengen een schat aan mogelijkheden voor klanten, zowel in Nederland als internationaal.

Lees Meer »
Nieuws

WePublish & De Reclamefabriek lanceren het Grote Folderonderzoek 2022

Na 3 jaar zonder NOM onderzoek heeft WePublish in samenwerking met De Reclamefabriek en enkele klanten Het Nationale Folderonderzoek 2022 nieuw leven ingeblazen. De afgelopen drie jaren waren erg turbulent en hebben zichtbaar impact gehad op de folder markt in Nederland. Dit beeld is ook duidelijk terug te zien in de resultaten.

Lees Meer »