De Sinterklaasdrukte op Folders.nl

Blog

Hoe werden de speelgoedboeken van 2020 gelezen?

Laatste berichten

De online folder is altijd een kopie geweest van de print folder. Best gek eigenlijk. Een gemiste kans online gezien. Bij een kleiner wordende print oplage kan de digitale versie juist een grotere rol spelen om altijd aanwezig te blijven met de promoties. Ontkoppel de digitale versie van de print versie met een ander proces, een ander ritme, meer rendement.
De print reclamefolder staat meer en meer onder druk door hoge kosten. De digitale reclamefolder kan daarentegen elke week bereik genereren en is efficiënt en flexibel in te zetten. Blokker digitaliseert en verspreid sinds kort de digitale reclamefolder elke week automatisch. Door elke week een digitale reclamefolder uit te brengen maximaliseert Blokker het digitale bereik. Het proces is geautomatiseerd en kostenefficiënt. Kortom; Blokker maximaliseert het rendement van de digitale reclamefolder.
Folders.nl en GfK lanceren de vernieuwde Folder Monitor. Door de consumentenpanels van GfK en Folders.nl te combineren genereren we nieuwe en unieke inzichten. Begrijp offline en online leesgedrag per consumenten groep, relateer het leesgedrag van je eigen folder aan dat van de concurrentie. We helpen je om data gedreven beslissingen te nemen, zodat je de juiste keuzes maakt voor het bepalen van de inzet van de online en offline folders.
Haal nu nog meer uit je online folders op Folders.nl door gebruik te maken van onze A/B testmodule, of zet dynamische folders live op Folders.nl voor de meest relevante & actuele online folder!
Hoe werden de speelgoedboeken van 2020 gelezen?
Genereer sneller online folders . Om meer en vaker zichtbaar te zijn met je online folders lanceert WePublish de Dynamic Grid module. Bouw folder pagina's op vanuit een product feed en maak folders relevanter dan ooit.

Meer rendement met een Dynamic Grid

De online folder is altijd een kopie geweest van de print folder. Best gek eigenlijk. Een gemiste kans online gezien. Bij een kleiner wordende print oplage kan de digitale versie juist een grotere rol spelen

Blokker maximaliseert bereik, minimaliseert kosten

De print reclamefolder staat meer en meer onder druk door hoge kosten. De digitale reclamefolder kan daarentegen elke week bereik genereren en is efficiënt en flexibel in te zetten. Blokker digitaliseert en verspreid sinds kort

GFK & Folders.nl lanceren vernieuwde Foldermonitor

Folders.nl en GfK lanceren de vernieuwde Folder Monitor. Door de consumentenpanels van GfK en Folders.nl te combineren genereren we nieuwe en unieke inzichten. Begrijp offline en online leesgedrag per consumenten groep, relateer het leesgedrag van

A/B testen & dynamische folders op Folders.nl

Haal nu nog meer uit je online folders op Folders.nl door gebruik te maken van onze A/B testmodule, of zet dynamische folders live op Folders.nl voor de meest relevante & actuele online folder!

Meer omzet en bereik met de Dynamic Grid

Genereer sneller online folders . Om meer en vaker zichtbaar te zijn met je online folders lanceert WePublish de Dynamic Grid module. Bouw folder pagina’s op vanuit een product feed en maak folders relevanter dan